Hoppa till sidans innehåll

Ungdom och Juniorer


Hej alla!

Hoppas golfsuget sitter kvar sedan förra sommaren/ säsongen. Det börjar närma sig uppstart för alla barn/ungdomar/juniorer.

Idag har jag/undertecknad haft första planeringsträffen för våra golfungdomar/ juniorer. Det som är extra roligt i år är att jag får hjälp på ledarsidan av Daniel Westberg, Marcus och Helen Wahlgren. Kommer att bli mycket bra.

Vi har tillsammans gjort upp en grov planering för golfsommaren enligt följande, kan komma att justeras framöver.

Eftersom rangen har öppnat i Hede så kör vi igång snarast med träningar på onsdagskvällarna kl 18.00. Längre fram när väl banan har öppnat kommer vi att träna ytterligare ett tillfälle per vecka. Håll ögonen öppna här på facebook. 

26/5 Golfens dag på Hede-Vemdalen GK, alla som vill ”prova på golf” eller träna är varmt välkomna. Klubben bjuder på fika och instruktörer finns på plats. Utrustning finns att låna.

5-6/6 Storsjöbygdens GK, Upptaktsläger för juniorer som har hcp 54 eller bättre.

30/6 Hede-Vemdalens Golfklubb. Teen tour First och Golfäventyret cup. Teen tour är för de som har grönt kort och är handicap registrerad. Golfäventyret cup är för alla barn/ungodomar som på ett lekfullt sätt vill prova på att tävla i olika roliga golfövningar.

1-2/9 Golfläger i Hede för alla barn och ungdomar från hela golfdistriktet Jämtland/ Härjedalen. Samma lägerupplägg som förra hösten. Vi bor på Sonfjällsgården och golfar i Hede.

8-9/9 Hede- Vemdalen Golfklubb. Teen tour First och Golfäventyret cup. Teen tour är för de som har grönt kort och är handicap registrerad- Golfäventyret cup är för alla barn/ ungdomar som på ett lekfullt sätt vill prova på att tävla i olika roliga golfövningar.

  • Teen tour First och Golfäventyret cup kan komma att spelas på ytterligare några golfklubbar i distriktet, datum meddelas senare.
  • Vi tar en avgift på 500 kr för att delta i sommarens träningar och andra aktiviteter.

Mvh

Per Palage    Daniel Westberg  Helen Wahlgren    Marcus Wahlgren

Uppdaterad: 08 MAJ 2018 00:08 Skribent: Stefan Bengtsson
Epost: This is a mailto link

I hjärtat av Härliga Härjedalen ligger Hede, ca 6 tim från Stockholm. Här finner du Hede-Vemdalens vackra 18-håls golfbana i parkmiljö intill Ljusnan med utsikt mot Sonfjället och dess nationalpark. Banan har erkänt hög kvalitet med fina stora greener - i år lika bra som många av de bästa i södra Sverige - och breda fairways. Banan är lätt att gå och passar både låghandicappare och nybörjare med sina 4 tees i olika längder: 41, 48, 56 och 59. Välkomna till golfbanan med några av Norrlands grönaste fariways och greener!


Banan är öppen med sommargreener. Öppettider i shopen tillsvidare:
Måndag - Torsdag Stängt
Fredag - Söndag  9 - 17
Greenfee tillsvidare:  18 hål  300 kr, 9 hål  170 kr
Länsgreenfee: 18 hål  250 kr, 9 hål  150 kr
Golfhäftet: 190 kr  Skriv nummer på golfhäftet i greenfeeboken.

Ordinarie greenfees:
18-hål 380:-  9-hål 230:-
Länsgreenfee 18-hål 300:-  9-hål 160:- (Gäller fulltidsmedlem i alla GK i länet.)
Driving range, golfbil och klubbset att hyra.

Golfhäftet gäller.

Öppettider Shop och Servering under säsong:
Måndag - Fredag 9-17, Lördag - Söndag 9-16

Betalning kan ske med SWISH, nr 123 0504 084

HEDE-VEMDALENS GOLFKLUBB

Kansliet nås på telefon 0684-41142 och via e-post

This is a mailto link 


facebook

 

Postadress:
Hede-Vemdalens GK - Golf
Ängevägen 7
84093 Hede

Kontakt:
Tel: +4668441142
Fax: +4668441142
E-post: This is a mailto link

Se all info