Tävlingsveckan 2021

05 AUG 2021 10:58
  • Skapad: 05 AUG 2021 10:58

Tävlingsveckan är nu över för 2021 och vilken härlig vecka det blev med massor av golfare som besökt oss och vår fina bana.

Veckan inledes med det traditionella Skinkslaget som sponsras av ICA Supermarket i Hede i strålande sol och härlig värme.

Vinnare i år blev Karin Sandbrink och Magnus Yngwe tätt följda av Ewa Johansson och Sven-Olof Ericsson och på tredje plats kom Ronnie Dahlsten och Sven-Erik Lund

Sedan fortsatte golfveckan med Björnslaget där vinnare i år i herrklassen blev Daniel Kristoffersson följd av Per Sima och Mikael Gårdeman. Damklassen vanns av Liza Yngvesson följd av Karin Sandbrink och Ing-Britt Holmkvist.

Sedan var det dags för SUNBIRDIE Scramble med fina priser på en Golfresa till Spanien som förstapris.

Vinnare i år blev Anna Tideström och Andreas Yngvesson på andra plats kom Adam och Dan Kortzon och på tredje plats Liam och Ludwig Kvarnström.

Golfveckan avslutas med Hede Open, en 2 dagars Eclectic tävling, denna tävlingsform är superkul och lockade massor med deltagare, Huvudsponsor i är är HEAD vilket vi är oerhört glada och tacksamma för.

Vinnare i A-klassen i år blev Daniel Kristofferson följt av Saro Hakso Persson och sedan Amanda Persson.

Vinnare i B-klassen blev Ewa Johansson följd av Niklas Gröndahl och Per-Arne Jander.

Vi vill tacka alla som kommit till oss denna underbara varma härliga vecka samt våra sponsorer och våra otroligt hängivna och duktiga banarbetare som ser till att vi har en av dom finaste banorna i vårt område.

Och till sist Stort Grattis till alla våra härliga vinnare denna vecka.

Skribent: Helen Wahlgren
E-post: This is a mailto link