Nyhetsbrev från styrelsen

07 MAJ 2021 20:56
Hej alla Medlemmar!
  • Skapad: 07 MAJ 2021 20:56

Här kommer en kort uppdatering från styrelsen så här i inledningen av golfsäsongen. Årsmötet var den 30 mars, mötesprotokoll kan ses på vår hemsida.

Vi hoppas på ett lika stort intresse att spela på vår vackra och fina bana, så att vi precis som i fjol får ett roligt och givande golfår tillsammans.

Vår bana börjar bli snöfri efter en lång och envis vinter och greenerna är vår täckta för att kunna ta sig ordentligt. Fairways börjar komma och med lovad värme från TV:s väderpersonal hoppas vi att en start för golfspel inte ligger allt för långt fram. Vi kommer att lägga ut på hemsidan och på klubbens facebook sida när banan öppnar.

Men till vår glädje öppnar rangen lördag 8 maj efter 13.00 då städdagen är slut.

Rangen håller på att få nya stolpar och nät på sidorna och man har rensat marken utanför.

Bokningen för spel på banan är öppen genom min golf, dock är dagarna fram till beräknad start belagda med startförbud.

Tyvärr pågår fortfarande Covid 19 även om vi i dagarna hör positiva rapporter att det kan lättas på råden mot sommaren. Men till dess får vi hålla avstånd, tvätta/sprita händer osv.

Vår hemsida behöver uppdateras och vi tar mer än gärna emot synpunkter på texter och utseende. Man får gärna även komma med egna förslag på texter eller annat som kan komma till glädje för klubben.

Tips och synpunkter kan skicka på klubbens mail:   This is a mailto link

E-post: Adressen Gömd