Banan öppnar 21 maj

15 MAJ 2020 17:38
Hede Golfbana öppnas på torsdag 21 maj kl 10! Boka starttid i Min Golf.
  • Skapad: 15 MAJ 2020 17:38

Som du kan se på bilden (fler bilder finns på vår Facebook-sida @hedevemdalengolf), så har det grönskat fantastiskt bra på greenerna under dukarna. På fairways är gräset brunt, så det rullar bra, men greenerna måste hållas rätt långhåriga tills värmen kommit för att stanna. Härligt skall det bli i alla fall! Ev. gäller nedsatt "vårgreenfee" första dagarna, kolla anslag vid greenfeeskåpet.
Med anledning av covid-19 gäller särskilda regler:
Alla måste putta med flaggan i.
Plocka upp bollen med hand som du har handske på.
Släta till bunkern med fot eller klubbhuvud. Om du rör krattan, gör det med med hand som du har handske på.
Håll avstånd till dina medspelare och tacka inte med handslag eller kram.
E-post: Adressen Gömd