HEJ GOLFVÄNNER!

14 OKT 2015 12:30
Nu är snart golfsäsongen över för detta år här uppe i Härjedalen och det är dags att summera årets alla evenemang på Hede Golfbana och klubbens övriga verksamheter.
  • Skapad: 14 OKT 2015 12:30

Damernas Härjedalstour har färdigspelats för året och där stod Hede-Vemdalens damer som segrare och erövrade vandringspriset för evigt. (tredje inteckningen)

Årets Golfvecka i slutet av Juli genomfördes i år i ett något sämre väder än föregående år, men deltagarantalet på tävlingarna var ändå större än 2014.

Segrare på golfveckan blev: SKINKSLAGET: Maria & Henrik Sjögren. BJÖRNSLAGET: Damer: Britt Oden (och därmed erövrade hon vandringspriset för alltid). Herrar: Andreas Yngvesson. 2-MANNASCRAMBLEN: Christer Öhrman / Magnus Yngve. HEDE-GOLF OPEN: Klass 1: Andreas Yngvesson. Klass 2: Yvonne Johansson.

Vi har även spelat en nyinstiftad klubbmatch mot Klövsjö-Vemdalen GK, där vi under en dag spelar Foursome matcher på förmiddagen och singel matcher på eftermiddagen. Årets matcher spelades på Hedebanan och efter de 6 foursome matcherna stod det 3-3, men efter de 12 singelmatcherna som slutade 7-3 stod Hede-Vemdalen som segrare med 11-7.

Vi kan även glädja oss åt att årets Härjedalsmästare kommer från vår klubb.

Dammästare blev Bunhueang Wahlström och Pär Öhrman försvarade sin titel från förra året. Dessa spelare blev även året klubbmästare.

Årets vinnare av Onsdagsgolfen blev Christer Öhrman.

Klubben har varit värd för Ordförandeklubban, golfdistriktets årliga konferens och golftävling. Under fredagen en väldigt intressant information och utvärdering av distriktets alla klubbar och under lördagen Golftävlingen Ordförandeklubban Bästboll poängboggy. Golftävlingen vanns av Hede-Vemdalen, som representerades av Britt och Ove med 43 poäng och på andra plats Sandnäsets Gk 37p och trea Funäsfjällens GK 36p. Resultatlistor finns här!

Vi vill även informera att årets HÖSTMÖTE kommer att hållas FREDAGEN den 30 oktober på Sonfjällsgården kl:18:30. Anmälan till This is a mailto link eller 0684-41142. MOTIONER till HÖSTMÖTET måste vara klubben tillhanda senast 10 oktober 2015. Klicka här för att gå till sidan där du kan ladda ner handlingarna.

Till sist vill vi i styrelsen tacka alla som arbetat på banan, på kansliet, och ni som ställt upp hjälpt till vid tävlingar. ETT JÄTTESTORT TACK!

Styrelsen