Klubbinfo juli

16 JUL 2016 10:37
Här kommer lite information från Hede-Vemdalens GK inför den fortsatta golfsäsongen.
  • Skapad: 16 JUL 2016 10:37

Efter en vinter som tog hårt på våran golfbana, så har den repat sig förvånansvärt bra, mycket tack vare vår duktiga banpersonal, och vi hoppas att Golfbanan kommer i toppskick till våran golfvecka, och att vädret blir lika bra som förra året med värme och solsken på dagarna och lite regn på nätterna.

Tävlingsveckan under 2016 är vecka 30. Hela tävlingsprogrammet finns på hemsidan under Tävlingar. Anmälan till tävlingarna genom Golf.se/mingolf eller till kansliet 0684-41142. Gå gärna in och anmäl er redan nu, då vi kan planera så allt blir så bra som möjligt.

Några tävlingar har redan genomförts, Flaggolfen och Midsommargolfen. Resultat finns under Tävlingar. Vi har även spelat den årliga Foursome-matchen mot Funäsfjällens GK, men vi kunde tyvärr inte återta vandringspriset, efter en jämn och spännande match. Vi har även spelat klubbmatchen mot Klövsjö-Vemdalen, detta år på Klövsjöbanan med 16 deltagare från vardera klubb. Denna tävling omfattar Foursome (8 matcher) och Singel Matchspel (16 matcher). Efter en spännande dag med många jämna matcher, som avgjordes på de sista matcherna, kunde Klövsjö-Vemdalen stå som segrare med resultatet 13 -11.

Ungdomsverksamheten ser lite bättre ut i år, jämfört med tidigare år, då det nu är några ungdomar som tränar regelbundet en gång i veckan. Det har även varit en Golfskola 2 dagar veckan före midsommar med 5 deltagare.

Nu hoppas vi bara på en underbar sommar och en spännande Golfvecka med många startande.

STYRELSEN

E-post: This is a mailto link