KM Härjedalsnmästare

Pär och Bunhueang med klubbordförande Ove Andersson

09 AUG 2015 11:16
Hede-Vemdalens greenkeepers och banarbetare är inte bara experter på banskötsel - de är bästa golfare i Härjedalen också i år. Stort Grattis till Pär och Bunhueang!
  • Skapad: 09 AUG 2015 11:16

HärjedalsMästerskapen i Golf arrangerades lördag 8/8 på Hede-Vemdalens GK. Deltagande klubbar var Hede-Vemdalens GK, Funäsfjällens GK och Svegs GK. Dessa klubbar avgjorde även sina respektive Klubbmästerskap under tävlingen. På bilden ses Härjedalsmästarna Pär och Bunhueang, båda från Hede-Vemdalens GK.

Resultat:

Damer:

1. Bunhueang Wahlström, Hede-Vemdalens GK, 90 slag

2. Karin Sandbrink, Hede-Vemdalens  GK, 93 slag

3. Jeanette Edenholm, Hede-Vemdalens GK, 102 slag

Herrar:

1. Pär Öhrman Hedel-Vemdalens GK, 79 slag

2. Urban Backman, Funäsfjällens GK, 80 slag

3. Christer Öhrman, Hede-Vemdalens GK 82 slag

Bunheang och Pär blev därmed naturligtvis även Klubbmästare för Hede-Vemdalens Golgklubb. Funäsfjällens GKs Klubbmästare blev Urban Backman och Svegs Klubbmästare blev Peder Carlsson 85 slag.

Kompletta resultatlistor finns på denna länk under fliken "Tävlingar/Tävlingsresultat 2015"