Namn: Hede-Vemdalens GK

Klubbhus: Rött timrat hus vid första tee.

Kansli: I klubbhusets reception.

Parkering: I direkt anslutning till klubbhuset.

Restaurang/servering: I klubbhuset, i golfbanans egen regi.

Shop: Finns i klubbhuset.

År 2000 tilldelades dåvarande Sonfjällets GK Svenska Golfförbundets miljödiplom.

Hösten 2013 bytte Sonfjällets GK namn till Hede-Vemdalens GK för att markera banans närhet till två av huvudorterna i Härjedalen. Man ville också tydliggöra för gäster att banan inte är en fjällbana utan en parkbana av hög kvalitet. Banan ligger på idyllisk odlings- och ängsmark i ett sandjordsdelta som bildats i Ljusnans dalgång.

Vi är en del av Destination Vemdalen

Uppdaterad: 09 AUG 2017 11:55 Skribent: Stefan Bengtsson