Resultat Skinkslaget och Björnslaget 2017

Hede-Vemdalens Tävlingsvecka är i full gång med stort antal deltagare och fint golfväder. De årliga tävlingarna Skinkslaget och Björnslaget låg först i spelschemat och som vanligt dignade prisborden. På Skinkslaget fanns förstås skinka, men också andra godsaker från sponsorn ICA Supermarket Hede. Familjerna Landén - Bogestedt belade både första, andra och fjärde platserna. Trea kom Henrik och Maria Sjögren. För hela resultatlistan som PDF klicka här.

I Björnslaget, klubbens äldsta och kanske mest prestigefyllda tävling, vanns Herrklassen av Fredrik Karlin på strålande 67 slag netto. Tvåa kom Daniel Kristofersson på 69 och trea Hans Bäckström på samma goda resltat 69 slag netto. För hela resultatlistan som PDF klicka här
Damklassen vanns av Karin Sandbrink på 68 slag netto före Jenny Blinke på samma utmärkta resultat. Trea på 74 slag kom Maria Jönsson. För hela resultatlistan som PDF klicka här.

Här är bilder på dem som kom på prispallen i Björnslaget, foto Bo Johansson:

Uppdaterad: 2017-07-26 12:16