Övriga tävlingar på golfbanan i Hede 2017

images

Fjälltourens andra omgång spelades på Hede-Vemdalens GK fredagen den 4/8 2017. Första omgången spelades i Klövsjö och avslutningen i Idre. Totalsegrare i A-klassen blev blev Daniel Kristoffersson på 220 slag netto. Daniel är från Hede men medlem i Sörfjärdens GK. Pappa Håkan Kristoffersson blev bästa spelare från Hede-Vemdalens GK med sin fjärdeplats på 228 slag. Håkans prestation är särskilt imponerande då han jobbade som starter alla tre dagarna och stod på första tee i flera timmar, till stor del i regn, innan han kunde gå ut i sista boll. Daniel hjälpte till vid incheckningen i Idre. Tack och grattis Daniel och Håkan!

I B-klassen vann Per Bergman, även han medlem i Sörfjärdens GK, på 213 slag netto, hela 15 slag bättre än tvåan! Bäste spelare från Hede-Vemdalens GK blev John C arlsson.

I C-klassen vann Inga Stenberg Alfta-Edsbyns GK på 226 slag netto, 12 slag bättre än tvåan. Bästa spelare från Hede-Vemdalens GK blev Ulla Jonsson.

Resultatlista A-klassen

Resultatlista B-klassen

Resultatlista C-klassen

Oltjärn Open, öppen för stugägare och gäster i Oltjärns stugby, spelades traditionsenligt den 31/7 2017. Vinnare i herrklassen blev Thomas Johansson och i damklassen vann Ing-Marie Gustafsson. Grattis till er båda!

Uppdaterad: 2017-08-09 12:03

I hjärtat av Härliga Härjedalen ligger Hede, ca 6 tim från Stockholm. Här finner du Hede-Vemdalens vackra 18-håls golfbana i parkmiljö intill Ljusnan med utsikt mot Sonfjället och dess nationalpark. Banan har erkänt hög kvalitet med fina stora greener - i år lika bra som många av de bästa i södra Sverige - och breda fairways. Banan är lätt att gå och passar både låghandicappare och nybörjare. Välkomna till en av Norrlands finaste golfbanor!

Greenfee:

18-hål 350:-  9-hål 190:-
Driviing range, golfbil och klubbset att hyra.
Kansli/servering öppen vardagar 10-14, lördag - söndag 9-16.

Betalning kan ske med SWISH, nr 1230504084