Rapport från styrelsen

2016-02-27 11:51
HEJ GOLFVÄNNER Här kommer lite information från Hede-Vemdalens GK inför kommande golfsäsong. Vid klubbens Höstmöte i oktober blev det endast en förändring i styrelsen.
  • Uppdaterad: 2016-12-15 09:40

Det var att Jan Nätterholm avgick som ordinarie i styrelsen och valdes till suppleant. Ove Andersson valdes ett år till som ordförande och Eva Eriksson som ledamot i två år.
Under försommaren ska vi ännu en gång försöka få ungdomarna i Hede att börja spela golf. Vi har äntligen fått en ungdomsansvarig i Per Palage som ska hjälpa oss tillsammans med PGA-tränaren Max Persson med träningar och nybörjarkurser samt träningslektioner för alla medlemmar under säsongen. Gå gärna in på Max hemsida och läs mer om honom och annan intressant information om golf. Adress:www.mxpgolf.se
Vi har också bestämt att ÅRSMÖTET (Vårmötet) kommer att hållas Söndagen den 27 Mars. Tid och plats meddelas senare. Anmälan till Britt senast den 22 mars på tel: 070-2308689 eller på mail till This is a mailto link.
MOTIONER till ÅRSMÖTET skall vara kansliet tillhanda senast den 6 mars.
Vi önskar alla en skööön vinter och vår så ses vi i sommar på golfbanan.
STYRELSEN
Hede-Vemdalens Golfklubb

Skribent: Ove Andersson

I hjärtat av Härliga Härjedalen ligger Hede, ca 6 tim från Stockholm. Här finner du Hede-Vemdalens vackra 18-håls golfbana i parkmiljö intill Ljusnan med utsikt mot Sonfjället och dess nationalpark. Banan har erkänt hög kvalitet med fina stora greener - i år lika bra som många av de bästa i södra Sverige - och breda fairways. Banan är lätt att gå och passar både låghandicappare och nybörjare. Välkomna till en av Norrlands finaste golfbanor!

Greenfee:

18-hål 350:-  9-hål 210:-
Länsgreenfee 18-hål 280:-  9-hål 150:- (Gäller fulltidsmedlem i alla GK i länet samt fulltids- och greenfeemedlem i Svegs GK)
Driving range, golfbil och klubbset att hyra.
Klubbhusets öppettider: Måndag - Fredag  9-17, Lördag - Söndag 9-16.

Betalning kan ske med SWISH, nr 1230504084