Ungdom och Juniorer

Hej alla!

Hoppas golfsuget sitter kvar sedan förra sommaren/ säsongen. Det börjar närma sig uppstart för alla barn/ungdomar/juniorer.

Idag har jag/undertecknad haft första planeringsträffen för våra golfungdomar/ juniorer. Det som är extra roligt i år är att jag får hjälp på ledarsidan av Daniel Westberg, Marcus och Helen Wahlgren. Kommer att bli mycket bra.

Vi har tillsammans gjort upp en grov planering för golfsommaren enligt följande, kan komma att justeras framöver.

Eftersom rangen har öppnat i Hede så kör vi igång snarast med träningar på onsdagskvällarna kl 18.00. Längre fram när väl banan har öppnat kommer vi att träna ytterligare ett tillfälle per vecka. Håll ögonen öppna här på facebook.

26/5 Golfens dag på Hede-Vemdalen GK, alla som vill ”prova på golf” eller träna är varmt välkomna. Klubben bjuder på fika och instruktörer finns på plats. Utrustning finns att låna.

5-6/6 Storsjöbygdens GK, Upptaktsläger för juniorer som har hcp 54 eller bättre.

30/6 Hede-Vemdalens Golfklubb. Teen tour First och Golfäventyret cup. Teen tour är för de som har grönt kort och är handicap registrerad. Golfäventyret cup är för alla barn/ungodomar som på ett lekfullt sätt vill prova på att tävla i olika roliga golfövningar.

1-2/9 Golfläger i Hede för alla barn och ungdomar från hela golfdistriktet Jämtland/ Härjedalen. Samma lägerupplägg som förra hösten. Vi bor på Sonfjällsgården och golfar i Hede.

8-9/9 Hede- Vemdalen Golfklubb. Teen tour First och Golfäventyret cup. Teen tour är för de som har grönt kort och är handicap registrerad- Golfäventyret cup är för alla barn/ ungdomar som på ett lekfullt sätt vill prova på att tävla i olika roliga golfövningar.

• Teen tour First och Golfäventyret cup kan komma att spelas på ytterligare några golfklubbar i distriktet, datum meddelas senare.
  • Vi tar en avgift på 500 kr för att delta i sommarens träningar och andra aktiviteter.

Per Palage    Daniel Westberg  Helen Wahlgren    Marcus Wahlgren

Uppdaterad: 08 MAJ 2018 00:08
Epost: This is a mailto link

I hjärtat av Härliga Härjedalen ligger Hede, ca 6 tim från Stockholm. Här finner du Hede-Vemdalens vackra 18-håls golfbana i parkmiljö intill Ljusnan med utsikt mot Sonfjället och dess nationalpark. Banan har erkänt hög kvalitet med fina stora greener - i år lika bra som många av de bästa i södra Sverige - och breda fairways. Banan är lätt att gå och passar både låghandicappare och nybörjare. Välkomna till en av Norrlands finaste golfbanor!

Greenfee:

18-hål 350:-  9-hål 210:-
Länsgreenfee 18-hål 280:-  9-hål 150:- (Gäller fulltidsmedlem i alla GK i länet samt fulltids- och greenfeemedlem i Svegs GK)
Driving range, golfbil och klubbset att hyra.
Klubbhusets öppettider: Måndag - Fredag  9-17, Lördag - Söndag 9-16.

Betalning kan ske med SWISH, nr 1230504084