Trivsamma Sonfjällsgården - golfpaket med boende, mat och greenfee - mittemot golfbanan!

Om du söker golfpaket med boende, mat och greenfees, kontakta Sonfjällsgården, Hede Turistbyrå eller Boka Härjedalen of Sweden. Du kan också kontakta boendeanläggningarna direkt för priser och bokning, eller om du vill diskutera skräddarsydda lösningar.

Boka Härjedalen och Hede Turistbyrå

www.bokaharjedalen.se

Hede Camping

imagesCA6T4EQO

www.hedecamping.com

www.sonfjellet.se

Oltjärns Stugby

www.oltjarn.se

Uppdaterad: 04 SEP 2017 07:46

I hjärtat av Härliga Härjedalen ligger Hede, ca 6 tim från Stockholm. Här finner du Hede-Vemdalens vackra 18-håls golfbana i parkmiljö intill Ljusnan med utsikt mot Sonfjället och dess nationalpark. Banan har erkänt hög kvalitet med fina stora greener - i år lika bra som många av de bästa i södra Sverige - och breda fairways. Banan är lätt att gå och passar både låghandicappare och nybörjare. Välkomna till en av Norrlands finaste golfbanor!

Greenfee:

18-hål 350:-  9-hål 210:-
Länsgreenfee 18-hål 280:-  9-hål 150:- (Gäller fulltidsmedlem i alla GK i länet samt fulltids- och greenfeemedlem i Svegs GK)
Driving range, golfbil och klubbset att hyra.
Klubbhusets öppettider: Måndag - Fredag  9-17, Lördag - Söndag 9-16.

Betalning kan ske med SWISH, nr 1230504084