Hål 6

Hål 6 Par 5

Hål 6

Med en bäck till vänster och Out of Bounds till höger i hästhagen, så bjuder sexan på en del risker. Skogsdungen efter vägen till höger om green försvårar inspel på två slag, men med en kontrollerad fade kan den långtslående kanske nå in på två.

Förbättringar 2014: Området kring tee 48 har rensats upp rejält, trädridån som tidigare gjorde utslag från gul tee onödigt svårt, samt mycket ruff kring tee har tagits bort och en del av diket har fyllts igen. Ruffen och träden gjorde att det var svårt att veta var bollen gick i vattenhindret om man drog åt vänster. Vattenhindret har flyttats ca 5 meter närmare diket, fairway har gjorts bredare och ruffen klipps lägre, några träd har tagits bort längs fairway på vänster sida liksom i dungen framför green.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:05

I hjärtat av Härliga Härjedalen ligger Hede, ca 6 tim från Stockholm. Här finner du Hede-Vemdalens vackra 18-håls golfbana i parkmiljö intill Ljusnan med utsikt mot Sonfjället och dess nationalpark. Banan har erkänt hög kvalitet med fina stora greener - i år lika bra som många av de bästa i södra Sverige - och breda fairways. Banan är lätt att gå och passar både låghandicappare och nybörjare. Välkomna till en av Norrlands finaste golfbanor!

Greenfee:

18-hål 350:-  9-hål 210:-
Länsgreenfee 18-hål 280:-  9-hål 150:- (Gäller fulltidsmedlem i alla GK i länet samt fulltids- och greenfeemedlem i Svegs GK)
Driving range, golfbil och klubbset att hyra.
Klubbhusets öppettider: Måndag - Fredag  9-17, Lördag - Söndag 9-16.

Betalning kan ske med SWISH, nr 1230504084