Hål 17

Hål 17 Par 3

Hål 17

Hål 17 är känt för två saker: en bäver som tidigare huserade i bäcken från dammen till viken av Ljusnan till höger. Och att det var ett mardrömshål för många damer med en ridå av björkar precis framför gamla röd tee som man måste flyga över. Från början bar de små buskar men med tiden blev de stora som hus. Nu är bävern borta och utslaget litet lättare, men fortfarande är det trots sin ringa längd ett par 3-hål som bjuder på svårigheter.

Förbättringar 2014: Björkar och buskar framför tee 48 har tagits bort för att få fri sikt in på green. Likaså har träd och buskar i kanten mot Ljusnan till höger om green tagits bort för att göra det lättare att följa och hitta bollen i vattenhindret och på så sätt snabba upp spelet.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:05

I hjärtat av Härliga Härjedalen ligger Hede, ca 6 tim från Stockholm. Här finner du Hede-Vemdalens vackra 18-håls golfbana i parkmiljö intill Ljusnan med utsikt mot Sonfjället och dess nationalpark. Banan har erkänt hög kvalitet med fina stora greener - i år lika bra som många av de bästa i södra Sverige - och breda fairways. Banan är lätt att gå och passar både låghandicappare och nybörjare. Välkomna till en av Norrlands finaste golfbanor!

Greenfee:

18-hål 350:-  9-hål 210:-
Länsgreenfee 18-hål 280:-  9-hål 150:- (Gäller fulltidsmedlem i alla GK i länet samt fulltids- och greenfeemedlem i Svegs GK)
Driving range, golfbil och klubbset att hyra.
Klubbhusets öppettider: Måndag - Fredag  9-17, Lördag - Söndag 9-16.

Betalning kan ske med SWISH, nr 1230504084